El Club Natació Granollers va prendre representació al Campionat d’Espanya d’Aigües Obertes Open, que va tenir lloc els dies 16 i 17 de juny a Sevilla, aconseguint, amb la participació dels seus nedadors, classificar-se en 5è lloc per Club en categoria femenina, i en 16è lloc en masculina.

A nivell individual, Luisa Mar Morales va ser la nedadora més destacada a nivell absolut open, en classificar-se en la 8a posició als 10.000 metres. Núria Vera, per la seva banda, també va fer un gran paper en categoria júnior 2, en fer el 7è lloc als 10.000 metres i classificar-se en 13a posició en categoria absolut open; tanmateix va nedar els 5.000 metres i va fer el 12è lloc absolut open.

Per la seva banda, Lluís Escrits va classificar-se en 13è lloc en categoria júnior 1 als 7.500 metres, i Albert Hernández, que va nedar els 10.000 metres, va fer el 11è lloc en júnior 2 i el 28è en absolut open.

També es van nedar els 4×1.250 metres lliures, relleu integrat per Laia Vera, Núria Vera, Albert Hernández i Lluís Escrits, aconseguint el 7è lloc de la classificació.